دستگاه بلوک زن

دیوار پیش ساخته بتنی سبک

معرفی دیوار پیش ساخته بتنی سبک
پانلهای دیوار سبک و دیار پیش ساخته و یا ساختار مسلح با الیاف پلیمری و منرال با استفاده از فیلرهای نانو بوده که بدون نیاز به مش فولادی,خمشی بالا و مقاومت بالایی دارند.پانل های والکریت با ابعاد 120*57 سانتیمتر دارای تاییدیه های معتبر از مرکز تحقیقات ساختمان و دانشگاه امیر کبیر بوده و جهت استفاده در دیوارهای داخلی و خارجی ساختمانها مناسب می باشد.
مزایای دیوار پیش ساخته بتنی سبک
ادامه مطلب …

دستگاه جدول زن

ابعاد استاندارد جدول بتنی

جدول های بتنی از مهمترین عناصر مبلمان شهری می باشند که بیشتر نقش جداکننده در فضاهای مختلف شهر را به عهده دارد.هم چنین در دیوار کانال های انتقال آب و فاضلاب به عنوان قطعات پیش ساخته کاربرد دارند.

کابرد جداول بتنی

  • جدا کننده فضای سبز و خیابان از یکدیگر
  • جدا کننده پیاده رو و خیابان
  • سکوسازی پمپ بنزین
  • سکوهای آلاچیق,کانکس و تفرجگاه ها
  • جداسازی محوطه های باغ و پارکویژگی های جدول
  • تنوع در ابعاد جداول و قابل استفاده بودن آن در پروژه های ساختمانی
  • پوسته نشدن رنگ و چسبندگی خوب
  • ظرفیت تولید انبوه و عمل آوری در تمامی فصل های سال
  • دوام بالا در برابر عوامل مخرب
  • بتن این جداول دارای دو لایه بوده که لایه پشتی آن زبر بوده که باعث درگیری جداول در هنگام اجرای ماهیچه پشتی می شود.
  • ابعاد 35*50*8/5 و 27/5*50*10 برای استفده در خیابان های اصلی و اتوبان ها
  • ابعاد 8/5*50*5/27 جهت استفاده در معابر و خیابانهای فرعی
  • ابعاد 4*50*5/27 جهت استفاده روتوش نصب برای جداول آسیب دیده
دستگاه بلوک زن

جدول بتنی پرسی

از جدول هاي بتنی جهت جداسازی جوي های آب و يا ميدان ها و بلوارها به طور گسترده ای در سطح شهر استفاده می شود.به همين خاطر تعويض جداول بتنی به تعداد زياد در شهر هزينه ی بسيار زيادي را از بودجه شهرسازی به خود اختصاص مي دهد.بنابراين می بايست که جداول بتنی با کيفيت بالايی توليد شوند که در صورت قرار گرفتن در معرض عواملی هم چون سرما و يخبندان و … آسيب نبينند.
ازین جهت جدول بتنی پرسی مي تواند گزينه ی مناسبی براي جايگزين جداول بتنی باشد.جداول پرسي به دليل اينکه پس از قرار گرفتن در قالب پرس مي شوند و هم چنين پايين بودن آن نسبت به سيمان آن در مقابل عوامل تخريبی و يخبندان مقاوم تر است.
جنس لايه روي حداول بتني از سيليس مرغوب ريز دانه بوده که داراي ظاهري شکيل نيز مي باشد.

ادامه مطلب …

ساخت قالب بلوک زن

ساخت قالب بلوک زن

دستگاه بلوک زن در دو حالت سیار و ثابت می باشد که ویژگی و مشخصات آنها عبارت است از:
دستگاه جدول زن و بلوک زن سیار که نام آن کادونا می باشد با قابلیت تولید جدول تا ارتفاع 50 سانتی متری در نوع بی نظیر می باشد که این ویژگی در سایر دستگاه های جدول زن و بلوک زن وجود ندارد.
طراحی و ساخت خط تولید جدول ,سنگ فرش و بلوک با دستگاه بلوک زن ثابت ,دستگاه پابت کفپوش در دو تیپ دو پاکته و تک پاکته جهت تولید انواع کفپوش مانند پاذل یا سنگ فرش و انواع جدول و بلوک.
جهت افزایش کیفیت محصولات تولیدی توسط این دستگاه می توان از یک ملات ساز و یک میکسر بتن در کنار آن استفاده نمود.
در قالب سازی این شرکت توانایی ساخت و طراحی انواع قالب جدول ,قالب بلوک,آبرو,قالب کانیوو و قالب کفپوش و سنگفرش را برای کلیه دستگاه های بلوک زنی را داراست.
جهت اطلاع از نحوه ی فروش ماشین آلات تماس حاصل فرمائید: 09122206936

 

ساخت قالب قطعات بتنی

ساخت قالب قطعات بتنی

قطعات بتنی قطعاتی هستند که توسط تولیدکنندگان عرضه و پس از حمل و نقل در محل کارگاه نصب می شوند.این نوع قالب بر اساس سفارش مشتری طراحی و ساخته می شود.این نوع قالب ها طوری ساخته می شوند که چندین بار مورد استقاده قرار گیرند.
دیوارهای پیش ساخته بتنی که از ستون ,قطعات فونداسیون و پانل دیوار تشکیل شده اند و H پانل نامیده می شوند با توجه به سرعت اجرا, زیبایی, دوام و قابلیت جابجایی قطعات و صرفه اقتصادی به دلیل نوسانات غیر متعارف نرخ مصالح,کاربرد زیادی دارد.
این قطعات قابل نصب بروی ستون های پیش ساخته بتنی یا ستون های H شکل فلزی می باشند و محاسبه و طراحی دیوارها,ستون و فونداسیون بر اساس بار غالب که بار باد منطقه نصب قطعات می باشد صورت می گیرد.از طرح های زیبا و جذاب حصارکشی می توان سنگ بادبر, آجرنما, ساده و محرابی را نام برد.
مزایای دیوارهای بتنی پیش ساخته عبارت است از:

  1. اکسپوز بودن هر دو سطح پانل دیوار
  2. علاوه بر تنوع در طرح و رنگ قالب های تولیدی توسط این شرکت,توانایی قبول سفارش هر نوع دیوار پیش ساخته بتنی در طرح ها و ابعاد مختلف را داراست.
  3. امکان حک آرم سازمان ها و موسسات بروس پانل دیوار پیش ساخته بتنی نیز وجود دارد.
  4. کاهش هزینه های کار نیروی انسانی
  5. کاهش پرت مصالح و ماشین آلات موردنیاز
  6. کاهش زمان اجرا
  7. کنترل کیفیت بهتر
  8. وابستگی کمتر به شرایط جوی
  9. صرفه جویی در تجهیزات نصب
دستگاه بلوک زن

دستگاه بلوک زن چیست؟

دستگاه بلوک زن دستگاهی است برای تولید بلوک که می تواند بلکو ساختمانی دیواری و سقفی تولید کند.بلوک زن شامل سه بخش اصلی می باشد که شامل قالب,بدنه و سمبه می باشد که در 2 نوع متحرک و ثابت عرضه می شوند.
دستگاه بلوک زن متحرک دارای انواع گوناگون تک موتوره,دو موتوره ,سمبه ریلی هیدرولیک نیمه اتوماتیک و هدیرولیک تمام اتوماتیک می باشد.
برای ساخت بلوک ساختمانی پس از میکس مصالح به دستگاهی نیاز است که بلوک زن نام دارد.
دستگاه بلوک زن شامل اجزای زیر می باشد:

  • شاسی دستگاه
  • قالب و سمبه دستگاه
  • ویبره دستگاه
  • موتور ویبره
  • گیربکس حرکت و موتور
  • پمپ و موتور

بلوک زن در دو نوع دستی و برقی موجود است:

بلوک زن دستی:در این نوع بلوک زن ها دستگاه هم می تواند دستی حرکت کند هم بصورت خودکار.این نوع دستگاه دارای 3 مدل 2/3/4 قالبه می باشد که مدل 2 قالبه آنصرفا برای تولید دیواری کاربرد دارد و به نیروی برق نیازی ندارد ولی 2 مدل 3 و 4 قالبه آن برای ساخت بلوک سقفی و دیواری کاربرد دارد و دارای الکترو موتور می باشد.
در مدل 2 قالبه مصالح توسط ضربه سمبه درون قالب متراکم می شوند.ولی در مدل 3 و 4 قالبه هم نیروی ویبره و هم نیروی ضربه مصالح درون قالب را متراکم می کند.
انواع دستگاه بلوک زنی:
دستگاه بلوک زنی دستی تخم گذار
دستگاه بلوک زنی دستی تخم گذار خودرو
دستگاه بلوک زنی هیدرولیک تخم گذار
دستگاه بلوک زنی هیدرولیک سیلودار(دارای جایگاه اپراتور)
دستگاه بلوک زن رومیزی ثابت
دستگاه بلوک زنی کشویی هیدرولیک

دستگاه بلوک زن اتوماتیک

دستگاه بلوک زن اتوماتیک

دستگاه بلوک زن اتوماتیک دستگاهی است با طراحی زیبا و کاربری آسان با ویبره های پرقدرت و سیستم پرسی دستگاهی مناسب برای تولید بلوک هایی با کیفیت بالا می باشد.
تمامی مراحل تولیدی به صورت اتوماتیک و فقط با کنترل اپراتور صورت می گیرد.
تمامی مراحل حرکتی به صورت فقز با کنترل اپراتور و نیمه اتوماتیک صورت میگیرد.
به همراه 4 الکتروموتور پرقدرت جهت سیستم:هیدرولیک و حرکت,ویبره
دارای سیستم هیدرولیک برای حرکت قالب,پرکن,چکش و دستگاه
ظرفیت تولید با توجه به نوع قالب بین 5000 الی 5500 بلوک
مجهز به سیستم هیدرولیکی

ویژگی های این دستگاه:
عدم نیاز به کار فیزیکی و جابجایی یه دستگاه آهنی سنگین
زیرا این دستگاه خود مجهز به سیستم گردشی و حرکتی است که کار لازم را به صورت قابل توجهی آسانتر می کند.شما می توانید تنها با فشردن یه دکمه این دستگاه سنگین را به حرکت در آورید.همچنین این دستگاه نیز قابلیت دور زدن را نیز دارد.

2.کنترل سریع و راحت:
با تعبیه شدن دکمه های لازم و دستگیره ها شما قادرید با نشستن بروی صندلی ها و کارکردن با دکمه ها و دستگیره ها تعداد بسیار زیادی بلوک را در زمان کمی تولید کند.

3.قابلیت تعویض قالب:
می توان قالب این دستگاه را به راحتی تعویض نمود و انواع مختلفی از بلوک ها را تهیه نمود.

تولید سنگ فرش

بلوک زنی

بلوک زنی به یکسری عملیات مصالح شن و ماسه گفته می شود که در نتیجه انواع بلوک هایی تولید میشود که در صنایع ساختمانی به جای آجر و سفالی کاربرد دارد.امروزه بلوک های پوکه ای,سیمانی,لیکا و … در ایران تولید می شوند که هرکدام از آنها از مصالح متفاوتی فرآوری می شود.
عمده بلوک های مصرفی در ایران بلوک ای پوکه ای و سیمانی می باشند که روز به روز به خصوص بلوک های پوکه ای مصرفشان بیشتر شده و می توانند جایگزین مناسبی برای آجر و سفال باشند.
برای کارگاه بلوک زنی با دارا بودن فضایی 400 متری می توان کار بلوک زنی را شروع کرد.البته در این حالت وسایل مورد نیاز یک دستگاه بلوک زن,میکسر,فرغون و برق تک فاز می تواند کافی باشد.در این حالت 2 نفر برای تولید لازم است که ظرفیت تولید پنین کارگاهی در روز تقریبا 1200 عدد بلوک دیواری می باشد.
اما در صورتیکه برای تولید متنوع و زیاد مدنظر باشد متناسب با ظرفیت باید تعداد نفرات و دستگاه ها نیز بیشتر باشد.
اگر این کار را با دستگاه های بلوک زنی دستی شروع کنیم همین تعداد برق مصرفی و کارگر کفایت می کند ولی برای کار با دستگاه های اتوماتیک و هیدرولیک و یا برای دستگاه های بلوک رومیزی برق مصرفی سه فاز و نفرات بیشتر لازم است.
برای کار برای با دستاه های هیدرولیک حداکثر 3 نفر کارگر,سه عدد فرغون,میکسر افقی و برق 3 فاز لازم می باشد.هم چنین برای کار با این دستگاه باید حتما کار بتنی مقاوم باشد. اما برای کار با دستگاه های بلوک دستی باند کار خاکی نیز می تواند باشد.
برای زمین های خاکی در ابتدا می بایست با استفاده از وسایل خاکبرداری زمین را کاملا هموار ساخت سپس پس از آب پاشی با استفاده از غلطک کوبیده تا زمین نشست نکند سپس مقداری ماسه بادی روی زمین پاشیده شود که بعد از مدتی کار کردن ماسه های باقیمانده از بلوک ها روی زمین را به طور کامل می پوشانند.
بلوک های تولید شده می بایست دور از تابش مستقیم آفتاب,وزش باد و ریزش باران باشد.هنگامیکه هوا سرد است تولید بلوک در محیط رو باز می بایست متوقف شود.
آغاز عملیات آبپاشی و مراقبت بلوکها می بایت حداقل 5 الی 5 ساعت بعد از تولید شروع شود.

ساخت دستگاه بلوک زن

ساخت بلوک زن

ساخت بلوک های سبک
بلوک بتنی یا بلوک سیمانی از مخلوط شدناب و سیمان با ماسه یا دریگر سنگدانه ها و لرزاندن و متراکم کردن مخلوط و مراقبت از آن در محیط مناسب ساخته می شود.بلوک های سیمانی به شکل های توپر و توخالی ساخته شده و در دیوارهای داخلی و خارجی بطور غیر باربر و باربر و در سقف های تیرچه بلوک و تیغه های جدا کننده و سایر بخش های ساختمان به کار می رود.
بلوک های سیمانی بیشتر در قسمت هایی استفاده می شود که برای تولید آجر محدودیتی وجود داشته باشد. مزایای این فرآورده شامل حمل آسان,صرفه جویی در مصرف مصالح,سهولت در مسلح کردن و عایق حرارتی و صوتی
ساخت بلوک های سبک
وزن بلوک به وزن بتنی بسگی دارد که با آن ساخته می شود. بلوک های ساخته شده از شن و ماسه شکسته یا رودخانه ای دارای وزن ویژه ای معمولی و حدود 2000 کیلوگرم بر متر مکعب وزن دارند.بلوک های با وزن کمتر کمتر از 1680 کیلوگرم بر متر مکعب بلوک های سبک محسوب می شوند که در ساخت این بلوک ها از دانه های پوکه معدنی استفاده می شود.
مقاومت بلوک های سبک با توجه به کاهش وزنشان در مقایسه با بلوک های معمولی کاهش زیادی ندارند.
بلوک های سیمانی از لحاظ ظاهری به انواع تو خالی غیرباربر و باربر و آجر بتنی و توپر و از نقطه نظر محل مصرف به دیواری نمادار و توکار,ستونی,تیغه ای و سقفی تقسیم بندی می شوند.بلوک های ویژه ای برای نعل درگاه ها ,دودکش ها,جدول پیاده رو ها و خیابانها و فرش کف ساخته می شوند.

دستگاه بلوک زن

دستگاه بلوک زنی

انواع دستگاه بلوک زن
دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک
دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک
دستگاه بلوک زن تمام اتوماتیک تخم گذار
دستگاه بلوک زن دستی

نحوه ی کار دستگاه بلوک زن
نحوه کار در این دستگاه به این صورت است که ابتدا مواد مخلوط شده که شامل سیمان ,ماسه و پوکه می شود را داخل سینی ریخته و سپس به وسیله شنکش مواد را داخل قالب میریزیم تا فضاهای خالی پر شوند.
سپس ویبره دستگاه را روشن کرده که در این قسمت فضاهای خالی ایجاد می شوند که می بایت دوباره پر شوند.در مرحله بعد سمبه دستگاه را پایین می آوریم تا مواد متراکم شوند.
و در مرحله اخر قالب را بالا می آوریم(توجه کنید که در این مرحله به هیچ وجه ویبره نباید خاموش شود و سمبه حتما باید پایین بماند)
مخلوط بتن در دستگاه بلوک زنی
مخلوط بتن مصرفی در سخت بلوک می بایست از یک پیمانه سیمان پرتلند و 5/3 پیمانه شن و 5/2 پیمانه ماسه و 130 الی 150 لیتر آب برای بتن لرزیده و 160 الی 180 لیتر آب برای بتن نلرزیده تشکیل شده باشد.عمل مخلوط کردن می تواند با ماشین یا بصورت دستی انجام گیرد.
درصورتیکه ساخت بلوک با وسایل مکانیکی صورت گیرد قالب باید تا ارتفاع معینی بالاتر از سطح نهایی آن پر شود و مخلوط مخلوط داخل قالب پس از لرزاندن کوبیده و صاف گردد.پس از قالب گیری می بایت بلوکها را بلافاصله از دستگاه جدا کرده و روی پالت به محل مناسبی برای عمل آوری انتقال داد.
در صورتیکه تولید بلوک به وسیله ماشی های بلوک زنی سیار صورت گیرد بستر زیر بلوک ها باید تمیز,صاف و عاری از خاک و آلودگی بوده و با بتن یا سیمان پوشیده شود.