دستگاه بلوک زن

دستگاه بلوک زن چگونه کار می کند؟

در حالت کلی دستگاه بلوک زن به دستگاهی گفته میشود که به جهت تولید بلوک در کارگاه ها مورد استفاده قرار میگیرد و در حال حاضر در انواع مختلف دستی و اتوماتیک وجود دارد. تفاوت قیمت بین نوع دستی و اتوماتیک این محصول بسیار بوده و در حال حاضر دارای تنوع بسیاری است که متناسب با نیاز مصرف کنندگان در ابعاد مختلف تهیه و تولید میشود.

در حال حاضر به دلیل مزیت های بسیاری که دستگاه بلوک زن اتوماتیک نسبت به نوع دستی دارد، بیشتر از نوع دیگر استفاده میشود که در بخشهای بعد بیشتر در خصوص مزیت های این دستگاه صحبت میکنیم.

دستگاه بلوک زن چگونه کار میکند؟

دستگاه بلوک زن بدین صورت کار میکند که در ابتدا مصالحی همچون سیمان، ماسه و شن با یکدیگر مخلوط شده و داخلی سینی دستگاه بلوک زن ریخته میشود. پس از این مرحله با کمک شنکش مواد ترکیب شده را در داخل قالب میریزند تا تمامی فضاهای خالی آن پر شود. در مرحله بعد دستگاه بلوک زن روشن شده و در حالت ویبره قرار گرفته میشود و مجددا فضاهای خالی که در قالبها ایجاد میشود باید مجددا پر شود.

در بخش بعد همانطور که ویبره دستگاه بلوک زن روشن است سمبه دستگاه به سمت پایین آورده میشود تا مواد به صورت متراکم درآید، در نهایت نیز قالب را بالا آورده و مواد آماده میشود. حال که با چگونگی عملکرد دستگاه بلوک زن آشنا شدید در بخش بعد در خصوص انواع دستگاه بلوک زن توضیحاتی را خدمت شما ارائه میدهیم تا هرچه بیشتر با انواع آن آشنا شوید.

معرفی انواع دستگاه بلوک زن

در این بخش در خصوص انواع دستگاه بلوک زن توضیحاتی را خدمت شما عرض میکنیم تا هر چه بیشتر با این دستگاه و کارکرد آن آشنا شوید:

  • دستگاه بلوک زن به صورت تمام اتوماتیک: این دستگاه یک دستگاه سیار است که امکان تولید انواع بلوک های سیمانی را دارد. نوع متداول این نوع بلوکها در اندازه 30 سانتی متری عرضه میشود.
  • دستگاه بلوک زن به صورت نیمه اتوماتیک: این دستگاه به هر دو صورت اتوماتیک و دستی کار میکند به گونه ای که در این نوع دستگاه مجهز به دو ویبره است که در دو طرف قالب به صورت همزمان استفاده شده و از جک برای پایین آوردن ملات استفاده میشود که این عمل به صورت ویبراسیون انجام میشود.
  • دستگاه بلوک زن به صورت دستی: این نوع دستگاه تنها یک موتور جهت ویبراتور دارد و حرکت دادن دستگاه به صورت دستی بوده و باید یک نیرو انسانی در قسمت اپراتور آن فعالیت داشته باشد.
  • دستگاه بلوک زن تخم گذار: این دستگاه بدین صورت کار میکند که پس از تولید یک ردیف بلوک سیمانی دستگاه مقداری به سمت جلو حرکت کرده و سپس مجددا یک ردیف دیگر بلوک سیمانی تولید میشود. از آنجایی که این عمل شبیه تخم گذاری حیوانات است به همین دلیل این نام بر روی آن قرار گرفته است.
  • دستگاه بلوک زن دستی خودکار: از این دستگاه برای تولید بلوکهایی استفاده میشود که دارای سایزهای استاندارد و غیراستاندارد هستند. این بلوکهای تولید شده در ابعاد 20*40، 15*40 و 10*40 تهیه و تولید میشوند.
  • دستگاه بلوک زن دستی برقی: این دستگاه دارای 5 قالب بوده و دو موتور الکتریکی دارد. حرکت کردن این دستگاه به صورت برقی بوده و نیازی نیست که یک نیرو انسانی جهت حرکت دادن آن فعالیت داشته باشد.

مزیتهای دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک نسبت به نوع دستی

در خصوص مزیت های دستگاه های اتوماتیک میتوان موارد بسیاری را عنوان کرد که ما در این بخش تنها به چند مورد از مهمترین آنها خواهیم پرداخت:

  • امکان تعویض قالب ها در نوع اتوماتیک بسیار راحت تر و ساده تر از نوع دستی است.
  • با کمک دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک میتوان انواع بلوک های سبک و سنگین را تهیه و تولید کرد.
  • دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک بسیار کم مصرف است.
  • هزینه ای که برای دستگاه های بلوک زن نیمه اتوماتیک در نظر گرفته شده بسیار کم است.
  • دستگاه های بلوک زن نیمه اتوماتیک هیدرولیک کم استهلاک هستند.
  • این دستگاه ها دارای مقاومت بالا در برابر ضربه و شرایط آب و هوایی هستند.
  • دستگاه بلوک زن نیمه اتوماتیک دارای سرعت عملکرد بالاتر از نوع دستی است.
  • این دستگاه دارای قیمت مناسب برای تولید کنندگان است.
  • دستگاه های بلوک زن نیمه اتوماتیک دارای طول عمر بالا و راحتی تعمیر در زمان خرابی است.
  • این دستگاه دارای کارکرد راحت و ساده است.
  • بلوک زن نیمه اتوماتیک قابلیت بالایی در قالب زنی به صورت روزانه (حداقل 2500 قطعه و حداکثر 6000 قطعه) دارد.

کدام دستگاه بلوک زن جزو بهترین ها محسوب میشود؟

پاسخ دهی به این سوال کاملا مشخص است، به طور حتم دستگاه بلوک زنی اتوماتیک جزو بهترین نوع محسوب میشود اما یکی از معایبی که این نوع دستگاه ها دارند هزینه بالای آنها است. در حال حاضر هنوز هم از نوع دستی و نیمه اتوماتیک این محصولات استفاده میشود که قیمتی به مراتب پایین تر از نوع کاملا اتوماتیک دارند.

پر کاربردترین نوع دستگاه بلوک زن نوع دستی آن است که در کنار قیمت پایینی که دارد به دلیل راحتی در استفاده بیشتر از انواع دیگر مورد استفاده قرار میگیرد. در حالت کلی این نوع دستگاه به دو شکل ساده و نمادار تولید میشود که در طراحی اولیه آن دارای یک موتور ویبره به جهت متراکم ساختن مواد درون قالبها است و کاربری ساده و راحتی دارد.

دستگاه بلوک زن

آشنایی با دستگاه بلوک زن و انواع آن

یکی از اصلیترین جز تشکیل دهنده مصالح ساختمانی بتن است. دستگاه بلوک زن دستگاهی است که وظیفه آن ساخت بتن است. این دستگاه در کارگاه، کارخانه و ساختمانها به جهت انجام کارهای عمرانی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه بلوک زن یک دستگاه سیار است که با یک سیستم هیدرولیک کار میکند.

کار این دستگاه ها بدین صورت است که این دستگاه دارای یک سینی است و جهت تولید بتن مورد نیاز باید با کمک وسایلی همچون فرقون و هر وسیله ای دیگر مواد بلوک را بر روی سینی ریخت و سپس دستگاه مواد را درون قالب ریخته و با کمک ویبرهای که این دستگاه دارد میتواند مصالح را متراکم کرده و پس از سفت شدن از قالب درآورد.

دستگاه بلوک زن به طور کلی به دو نوع دستی و برقی تقسیم شده که در حالت دستی این فرایند به صورت دستی و نیمه اتوماتیک انجام میشود. در حالت کلی در این نوع بلوک زنی 3 مدل وجود دارد که به صورت 2، 3 و 4 قالب تهیه و تولید میشود. در مدل 2 قالب این دستگاه بدون نیاز به برق کار میکند اما در مدل 3 و 4 قالب از برق استفاده شده و ساخت آن به صورت الکتریکی انجام میشود.

آشنایی با عملکرد دستگاه بلوک زن

پیشتر هم اشاره شد که بلوک زنی به هر دو صورت دستی و خودکار انجام میشود. در این بخش بیشتر در خصوص این دو مورد توضیح خواهیم داد:

دستگاه بلوک زن دستی: در حالت دستی این امر بسیار ساده بوده و تنها با یک موتور کار میکند که این موتور نیز تنها وظیفه ویبره سازی را انجام میدهد و هدایت این دستگاه به صورت دستی و با کمک یک اپراتور انجام میشود. در این نوع روش تولید پایینتر بوده و در هر ساعت حدود 500 الی 700 بلوک تولید میشود. دستگاه بلوک زن دستی مناسب برای تولید انواع بلوک ها طراحی شده و دارای سیستم حرکتی به صورت دستی در زمان تولید بلوک ها است.

دستگاه بلوک زن اتوماتیک : خود این نوع دستگاه ها به دو دسته بلوک زنی نیمه اتوماتیک و اتوماتیک تقسیم میشود. در حالت نیمه اتوماتیک بلوک های سیمانی به مانند روشهای قدیمی تولید میشود به گونه ای که زمان تولید یک ردیف از بلوک ها تولید شده و دستگاه چند سانتی متر به سمت جلو حرکت میکند و مجددا یک ردیف بلوک سیمانی دیگر تولید میکند. در این روش نسبت به نوع دستی ابعاد بلوک ها بسیار دقیق تر و منظم تر از روش دستی بوده، عمل ویبره این دستگاه به صورت برقی بوده و انجام پرس آن نیز به صورت هیدرولیکی انجام میشود.

در نوع کاملا اتوماتیک دستگاه به صورت ثابت به تولید بلوک میپردازد و تمامی فرایند های تولید بلوک در این روش به صورت اتوماتیک انجام میشود و اپراتور در این صورت هیچ دخالتی نخواهد داشت. پس از تولید بلوک در این روش، بلوکها بر روی پالت هایی از جنس چوب که به صورت مخصوص طراحی شده اند انتقال پیدا کرده و به فضایی منتقل میشوند که باید خشک شده و سپس انبار شوند.

نحوه کار دستگاه های بلوک زنی به چه صورت است؟

شیوه کار این دستگاه ها بدین صورت است که در ابتدا مصالح مورد نیاز برای تولید بلوک که شامل مواردی همچون سیمان، ماسه، شن و غیره هستند با کمک آب با یکدیگر ترکیب شده و درون یک سینی که درون دستگاه قرار دارد ریخته میشوند. پس از آنکه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شد حال با کمک ابزاری به نام شنکش، مواد درون قالب ریخته شده تا تمامی فضاهای خالی آن پر شود.

پس از اینکه یک بار این کار انجام شد با کمک ویبراتوری که بر روی این دستگاه تعبیه شده عمل لرزش ایجاد شده تا مجددا فضای خالی بین مواد ریخته شده پر شود. این کار تا زمانی ادامه پیدا میکند که فضاهای خالی ایجاد شده به خوبی با مواد پر شده و دیگر فضای خالی باقی نماند.

پس از گذر از این مرحله در بخش بعد سمبه دستگاه پایین آورده میشود و مواد ریخته شده متراکم میشود. در نهایت نیز قالب حاضر شده و بالا آورده میشود سپس قالبهای آماده شده به مکانی جهت خشک شدن و آماده شدن انتقال داده میشوند.

بلوک زنی راحت با بچینگ پلانت

یکی از انواع بلوک زنی هایی که در حال حاضر رواج گرفته است استفاده از روش بچینگ پلانت است. حدودا در اوایل قرن بیستم میلادی بود که بتن به عنوان یکی از مصالح مهم در جهت انجام پروژه های عمرانی و ساخت و ساز مورد استفاده قرار گرفت. با گذشت چندین سال و پیشرفت علم و تکنولوژی همانطور که تمامی وسایل ارتقا پیدا کردند و شیوه استفاده از آنها تغییر یافت، به کارگیری راهکارهای سنتی در جهت تهیه و تولید بتن نیز تغییر پیدا کرد.

در آن زمان دیگر استفاده از شیوه های سنتی در تولید بتن اقتصادی نبود و به دلیل وجود نیروی انسانی در تولید بتن بهترین روش کم کردن هزینه های اضافی و نیروی کاری بود. به همین دلیل کم کم بچینگ پلانت های اولیه پدید آمدند. در حال حاضر نیز میتوانید انواع مختلفی از بچینگ پلانت ها را مشاهده کنید که در جهت تولید بتن مورد استفاده قرار میگیرند.

بچینگ پلانت

بچینگ پلانت چیست؟

بچینگ پلانت دستگاهی است که بتن را با حجم و سرعت بالا می سازد.

هر مرحله از آماده سازی و ریزش بتن یک بچ (Batch) نامیده می شود . دستگاه بصورت پشت سرهم بتن تولید می کند به آن بچینگ بتن می گویند .

بچینگ پلانت :

  1. سیلوهای سیمان : سیمان در آن ها ذخیره می شود و بین یک تا چهار سیلو بسته به نوع، اندازه بچینگ و سرعت تولید بتون متفاوت است.
  2. منبع ذخیره آب : آب مورد نیاز هر بچ پس از اندازه گیری خودکار و یا دستی، به کمک پمپ آب از منبعی مانند چاه، استخر یا تانکر وارد میکسر می شود.
  3. مخازن شن و ماسه : شن، ماسه ونخودی مورد نیاز، به تفکیک در این قسمت ذخیره می شود. مخزن ذخیره می تواند بصورت دپوی شن و ماسه پشت دریچه های خروجی نیز تعریف شود که تفاوت آن با ذخیره ساز مخزنی، انباشت شن و ماسه روی زمین و پشت دریچه های پنوماتیک می باشد.
  4. باسکول(ترازو) شن و ماسه : به مقدار مورد نیاز از هر مورد (شن، ماسه یا نخودی) را اندازه گیری کرده، پس از بارگیری داخل باکت به سمت میکسر(همزن) ارسال می دارد.
  5. باسکول سیمان : سیمان با تیپ های مختلف در این قسمت به مقدار دلخواه وزن می شود و پس از فرمان اتوماتیک یا دستی، بطور مستقیم داخل میکسر تخلیه می شود. دریچۀ تخلیۀ سیمان می تواند بصورت پنوماتیک(نیوماتیک) یا هیدرولیک باز و بسته شود.
  6. دیگ میکسر: مواد تشکیل دهندۀ بتن (سیمان، شن و ماسه، آب و مواد افزودنی) در این قسمت بمدت زمانی کمتر از یک دقیقه مخلوط می شود.
  7. اتاقک اپراتور : کنترل کمیت ها و مقادیر مورد نیاز از مصالح و آب در این قسمت توسط یک نفر اپراتور انجام می شود. در حالت کارکرد اتوماتیک، اپراتور تنها ناظر کارکرد دستگاه است و در فرآیندها دخالتی ندارد.
  8. لوله های حلزونی انتقال سیمان : سیمان را از سیلوها به باسکول سیمان منتقل می کند. مکانیسم حمل سیمان آن از طریق چرخش یک سطح حلزونی(مانند سیستمی که در چرخ گوشت استفاده می شود) صورت می گیرد.
  9. کنتور آب : حجم مورد نیاز هر بچ را اندازه می گیرد. کنتورهای جدید دارای پالس خروجی الکتریکی است که استفاده از آنها را آسانتر نموده است. 10. باکت حمل مصالح(Bucket) : مصالح شامل شن، ماسه و نخودی که داخل باکت توزین و تخلیه شده اند، توسط باکت به سمت میکسر برده می شوند و داخل میکسر تخلیه می شوند.

در پروژه های بزرگ مانند سد ها، تونل ها و جاهایی که نیاز به بتن ریزی در حجم بالا وجود دارد معمولا از چند بچینگ پلانت به صورت همزمان استفاده می شود.

ممکن است تا به حال نام بچینگ پلانت را شنیده باشید اما میدانید این دستگاه دقیقا چیست و چه کاری انجام میدهد؟ ما در این مطلب قصد داریم تا هر چه بیشتر شما را با این دستگاه و انواع آن آشنا کرده و در خصوص انواع محصولات آن توضیحاتی را خدمت شما ارائه دهیم. در بسیاری از شرایط هزینه ای که برای استفاده از بچینگ پلانت صرف میشود بسیار به صرفه تر از خرید بتن از کارگاههای تولیدی است. حال که با اهمیت این دستگاه آشنا شدید لازم است تا هر چه بیشتر با این دستگاه آشنا شوید.

یکی از انواع دستگاه تولید بتن، بچینگ پلانت نام دارد که از جمله مزیت های آن میتوان به صرفه جویی در زمان و هزینه اشاره کرد. این دستگاه، دستگاهی است که درون آن مواد تشکیل دهنده بتن ریخته شده و مواد آن با هم ترکیب میشود. در حالت کلی بتن هایی که در مقیاسهای صنعتی تهیه و تولید میشوند و یا در شرایط خاصی تولید و در دسترس مصرف کنندگان قرار گرفته میشوند توسط دستگاه بچینگ پلانت ساخته میشود.

از بچینگ پلانت ها در انواع پروژه های عمرانی در مقیاس بزرگ همچون سدسازی، راه سازی، برج سازی و غیره استفاده میشود و در برخی مواقع نیز در پروژه های موقت از آن استفاده میشود، در این صورت محل نصب آن باید نزدیک به محل بتن ریزی باشد تا در این صورت بتوان با سهولت و بدون تاخیر این کار را انجام داد. بچینگ پلانت دارای انواع مختلفی است و هر یک دارای کارایی متفاوتی است که چند مورد از آنها را در بخش بعد خدمت شما ارائه مینماییم تا هرچه بیشتر با این دستگاه آشنا شوید.

انواع بچینگ پلانت و کاربرد آن

بچینگ پلانت ها در تمامی پروژه های عمرانی کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند. از جمله مهمترین انواع بچینگ پلانت و کاربردهای آن شامل موارد زیر است:

  • میکسر متحرک: کامیون یا تریلرهای دوار که در حین حرکت نیز بتن را ترکیب میکنند، میکسر متحرک نام دارند. از این نوع بچینگ پلانت برای پروژه هایی استفاده میشود که در حین ساخت به بتن میکس شده به صورت تازه نیاز است که در این صورت کاربردی و مناسبتر هستند. خود این میکسر متحرک دو نوع دارد که به کامیون میکسر و تریلر میکسر تقسیم میشوند.
  • کارخانه مخلوط آماده بتن: یک نوع بچینگ پلانت یا یک کارخانه است که در نزدیکی پروژه های ساختمانی قرار میگیرد. در این نوع بچینگ پلانت بتنها در کارخانه مخلوط میشود و پس از آماده شدن توسط یک کامیون و تریلر به مکان ساخت و ساز ساختمان انتقال پیدا میکند. در حالت کلی از این نوع بچینگ پلانت برای پروژه های کوچک استفاده میشود و در واقع بتن مورد نیاز در آن پروژه ها کم استفاده میشود.
  • پمپ بتن: در برخی از ساختمان ها ارتفاع بسیار زیاد است و جا به جایی تجهیزات ساختمانی در این شرایط سخت خواهد بود به همین برای جا به جایی بتن باید از تجهیزاتی همچون پمپ بتن استفاده کرد که میتواند در این شرایط بسیار کمک کننده باشد. در این نوع بچینگ پلانت بتن ها توسط لوله های انتقال بتن که به وسیله بست به یکدیگر متصل شده و معمولا پنج اینچ هستند به محل مورد نظر انتقال داده میشوند.
  • بچینگ پلانت فشرده: از این نوع دستگاه برای آماده کردن بتن در محلی که ساخت و ساز انجام میشود، استفاده میکنند. در زمانی که قصد صرفه جویی در انرژی وجود داشته باشد از این نوع بچینگ پلانت استفاده میشود. این نوع دستگاه به دلیل جایگیری کمی که دارد در خود محل ساخت و ساز استفاده میشود و بتن مورد نیاز را با سرعت بیشتری تهیه میکند. این دستگاه ها نگهداری راحتی داشته و در بسیاری از شرایط میتواند در صرفه جویی هزینه ها کمک کننده باشد.

آشنایی با محصولات تولید شده توسط دستگاه بچینگ پلانت

بتن از جمله محصولاتی است که دارای کیفیت و مقاومت بسیار بالایی است به همین دلیل در بسیاری از محصولات از بتن استفاده میشود. در این بخش میخواهیم به برخی از محصولاتی که توسط بچینگ پلانت تهیه و تولید میشوند اشاره کرده و جهت آشنایی بیشتر برای شما چند مورد از آنها را نام ببریم:

  • بتن آماده: در پروژه هایی که به صورت متداول انجام میشود و در واقع درون ساخت و سازه ای عمرانی اصولا از بتن معمولی و یا بتن آماده استفاده میکنند.
  • بتن حجیم: در مواردی که نیاز به بتن ریزی با حجم بسیار است از بتن حجیم استفاده میشود. مانند سد سازیها که بتن های مورد استفاده در آنها بسیار حجیم هستند و ابعاد بزرگی دارند.
  • بتن روسازی: به بتن هایی که در ابعاد کوچک یا متوسط تولید و مورد استفاده قرار میگیرند و بسیار کاربردی هستند، بتن روسازی گفته میشود. از بتن روسازی در بزرگراه ها، فرودگاه ها، روسازه ای خیابانی و جداره های کانالها استفاده میشود.
  • انواع فراورده های بتنی دیگر: بتن به دلیل مقاومت بسیار بالایی که دارد میتواند در بسیاری از فراورده های بتنی مورد استفاده قرار گیرد. برخی از این موارد مهم عبارتند از بلوکها و بلوکهای کفسازی، لوله، آبخوریهای بتنی و غیره.
دستگاه بلوک زن

دیوار پیش ساخته بتنی سبک

معرفی دیوار پیش ساخته بتنی سبک
پانلهای دیوار سبک و دیار پیش ساخته و یا ساختار مسلح با الیاف پلیمری و منرال با استفاده از فیلرهای نانو بوده که بدون نیاز به مش فولادی,خمشی بالا و مقاومت بالایی دارند.پانل های والکریت با ابعاد 120*57 سانتیمتر دارای تاییدیه های معتبر از مرکز تحقیقات ساختمان و دانشگاه امیر کبیر بوده و جهت استفاده در دیوارهای داخلی و خارجی ساختمانها مناسب می باشد.
مزایای دیوار پیش ساخته بتنی سبک
ادامه مطلب …

دستگاه جدول زن

ابعاد استاندارد جدول بتنی

جدول های بتنی از مهمترین عناصر مبلمان شهری می باشند که بیشتر نقش جداکننده در فضاهای مختلف شهر را به عهده دارد.هم چنین در دیوار کانال های انتقال آب و فاضلاب به عنوان قطعات پیش ساخته کاربرد دارند.

کابرد جداول بتنی

  • جدا کننده فضای سبز و خیابان از یکدیگر
  • جدا کننده پیاده رو و خیابان
  • سکوسازی پمپ بنزین
  • سکوهای آلاچیق,کانکس و تفرجگاه ها
  • جداسازی محوطه های باغ و پارکویژگی های جدول
  • تنوع در ابعاد جداول و قابل استفاده بودن آن در پروژه های ساختمانی
  • پوسته نشدن رنگ و چسبندگی خوب
  • ظرفیت تولید انبوه و عمل آوری در تمامی فصل های سال
  • دوام بالا در برابر عوامل مخرب
  • بتن این جداول دارای دو لایه بوده که لایه پشتی آن زبر بوده که باعث درگیری جداول در هنگام اجرای ماهیچه پشتی می شود.
  • ابعاد 35*50*8/5 و 27/5*50*10 برای استفده در خیابان های اصلی و اتوبان ها
  • ابعاد 8/5*50*5/27 جهت استفاده در معابر و خیابانهای فرعی
  • ابعاد 4*50*5/27 جهت استفاده روتوش نصب برای جداول آسیب دیده
دستگاه بلوک زن

جدول بتنی پرسی

از جدول هاي بتنی جهت جداسازی جوي های آب و يا ميدان ها و بلوارها به طور گسترده ای در سطح شهر استفاده می شود.به همين خاطر تعويض جداول بتنی به تعداد زياد در شهر هزينه ی بسيار زيادي را از بودجه شهرسازی به خود اختصاص مي دهد.بنابراين می بايست که جداول بتنی با کيفيت بالايی توليد شوند که در صورت قرار گرفتن در معرض عواملی هم چون سرما و يخبندان و … آسيب نبينند.
ازین جهت جدول بتنی پرسی مي تواند گزينه ی مناسبی براي جايگزين جداول بتنی باشد.جداول پرسي به دليل اينکه پس از قرار گرفتن در قالب پرس مي شوند و هم چنين پايين بودن آن نسبت به سيمان آن در مقابل عوامل تخريبی و يخبندان مقاوم تر است.
جنس لايه روي حداول بتني از سيليس مرغوب ريز دانه بوده که داراي ظاهري شکيل نيز مي باشد.

ادامه مطلب …

ساخت قالب بلوک زن

ساخت قالب بلوک زن

دستگاه بلوک زن در دو حالت سیار و ثابت می باشد که ویژگی و مشخصات آنها عبارت است از:
دستگاه جدول زن و بلوک زن سیار که نام آن کادونا می باشد با قابلیت تولید جدول تا ارتفاع 50 سانتی متری در نوع بی نظیر می باشد که این ویژگی در سایر دستگاه های جدول زن و بلوک زن وجود ندارد.
طراحی و ساخت خط تولید جدول ,سنگ فرش و بلوک با دستگاه بلوک زن ثابت ,دستگاه پابت کفپوش در دو تیپ دو پاکته و تک پاکته جهت تولید انواع کفپوش مانند پاذل یا سنگ فرش و انواع جدول و بلوک.
جهت افزایش کیفیت محصولات تولیدی توسط این دستگاه می توان از یک ملات ساز و یک میکسر بتن در کنار آن استفاده نمود.
در قالب سازی این شرکت توانایی ساخت و طراحی انواع قالب جدول ,قالب بلوک,آبرو,قالب کانیوو و قالب کفپوش و سنگفرش را برای کلیه دستگاه های بلوک زنی را داراست.
جهت اطلاع از نحوه ی فروش ماشین آلات تماس حاصل فرمائید: 09122206936

 

ساخت قالب قطعات بتنی

ساخت قالب قطعات بتنی

قطعات بتنی قطعاتی هستند که توسط تولیدکنندگان عرضه و پس از حمل و نقل در محل کارگاه نصب می شوند.این نوع قالب بر اساس سفارش مشتری طراحی و ساخته می شود.این نوع قالب ها طوری ساخته می شوند که چندین بار مورد استقاده قرار گیرند.
دیوارهای پیش ساخته بتنی که از ستون ,قطعات فونداسیون و پانل دیوار تشکیل شده اند و H پانل نامیده می شوند با توجه به سرعت اجرا, زیبایی, دوام و قابلیت جابجایی قطعات و صرفه اقتصادی به دلیل نوسانات غیر متعارف نرخ مصالح,کاربرد زیادی دارد.
این قطعات قابل نصب بروی ستون های پیش ساخته بتنی یا ستون های H شکل فلزی می باشند و محاسبه و طراحی دیوارها,ستون و فونداسیون بر اساس بار غالب که بار باد منطقه نصب قطعات می باشد صورت می گیرد.از طرح های زیبا و جذاب حصارکشی می توان سنگ بادبر, آجرنما, ساده و محرابی را نام برد.
مزایای دیوارهای بتنی پیش ساخته عبارت است از:

  1. اکسپوز بودن هر دو سطح پانل دیوار
  2. علاوه بر تنوع در طرح و رنگ قالب های تولیدی توسط این شرکت,توانایی قبول سفارش هر نوع دیوار پیش ساخته بتنی در طرح ها و ابعاد مختلف را داراست.
  3. امکان حک آرم سازمان ها و موسسات بروس پانل دیوار پیش ساخته بتنی نیز وجود دارد.
  4. کاهش هزینه های کار نیروی انسانی
  5. کاهش پرت مصالح و ماشین آلات موردنیاز
  6. کاهش زمان اجرا
  7. کنترل کیفیت بهتر
  8. وابستگی کمتر به شرایط جوی
  9. صرفه جویی در تجهیزات نصب
دستگاه بلوک زن

دستگاه بلوک زن چیست؟

دستگاه بلوک زن دستگاهی است برای تولید بلوک که می تواند بلکو ساختمانی دیواری و سقفی تولید کند.بلوک زن شامل سه بخش اصلی می باشد که شامل قالب,بدنه و سمبه می باشد که در 2 نوع متحرک و ثابت عرضه می شوند.
دستگاه بلوک زن متحرک دارای انواع گوناگون تک موتوره,دو موتوره ,سمبه ریلی هیدرولیک نیمه اتوماتیک و هدیرولیک تمام اتوماتیک می باشد.
برای ساخت بلوک ساختمانی پس از میکس مصالح به دستگاهی نیاز است که بلوک زن نام دارد.
دستگاه بلوک زن شامل اجزای زیر می باشد:

  • شاسی دستگاه
  • قالب و سمبه دستگاه
  • ویبره دستگاه
  • موتور ویبره
  • گیربکس حرکت و موتور
  • پمپ و موتور

بلوک زن در دو نوع دستی و برقی موجود است:

بلوک زن دستی:در این نوع بلوک زن ها دستگاه هم می تواند دستی حرکت کند هم بصورت خودکار.این نوع دستگاه دارای 3 مدل 2/3/4 قالبه می باشد که مدل 2 قالبه آنصرفا برای تولید دیواری کاربرد دارد و به نیروی برق نیازی ندارد ولی 2 مدل 3 و 4 قالبه آن برای ساخت بلوک سقفی و دیواری کاربرد دارد و دارای الکترو موتور می باشد.
در مدل 2 قالبه مصالح توسط ضربه سمبه درون قالب متراکم می شوند.ولی در مدل 3 و 4 قالبه هم نیروی ویبره و هم نیروی ضربه مصالح درون قالب را متراکم می کند.
انواع دستگاه بلوک زنی:
دستگاه بلوک زنی دستی تخم گذار
دستگاه بلوک زنی دستی تخم گذار خودرو
دستگاه بلوک زنی هیدرولیک تخم گذار
دستگاه بلوک زنی هیدرولیک سیلودار(دارای جایگاه اپراتور)
دستگاه بلوک زن رومیزی ثابت
دستگاه بلوک زنی کشویی هیدرولیک

دستگاه بلوک زن اتوماتیک

دستگاه بلوک زن اتوماتیک

دستگاه بلوک زن اتوماتیک دستگاهی است با طراحی زیبا و کاربری آسان با ویبره های پرقدرت و سیستم پرسی دستگاهی مناسب برای تولید بلوک هایی با کیفیت بالا می باشد.
تمامی مراحل تولیدی به صورت اتوماتیک و فقط با کنترل اپراتور صورت می گیرد.
تمامی مراحل حرکتی به صورت فقز با کنترل اپراتور و نیمه اتوماتیک صورت میگیرد.
به همراه 4 الکتروموتور پرقدرت جهت سیستم:هیدرولیک و حرکت,ویبره
دارای سیستم هیدرولیک برای حرکت قالب,پرکن,چکش و دستگاه
ظرفیت تولید با توجه به نوع قالب بین 5000 الی 5500 بلوک
مجهز به سیستم هیدرولیکی

ویژگی های این دستگاه:
عدم نیاز به کار فیزیکی و جابجایی یه دستگاه آهنی سنگین
زیرا این دستگاه خود مجهز به سیستم گردشی و حرکتی است که کار لازم را به صورت قابل توجهی آسانتر می کند.شما می توانید تنها با فشردن یه دکمه این دستگاه سنگین را به حرکت در آورید.همچنین این دستگاه نیز قابلیت دور زدن را نیز دارد.

2.کنترل سریع و راحت:
با تعبیه شدن دکمه های لازم و دستگیره ها شما قادرید با نشستن بروی صندلی ها و کارکردن با دکمه ها و دستگیره ها تعداد بسیار زیادی بلوک را در زمان کمی تولید کند.

3.قابلیت تعویض قالب:
می توان قالب این دستگاه را به راحتی تعویض نمود و انواع مختلفی از بلوک ها را تهیه نمود.